Leverans information

FRAKT & LEVERANS

Frakt tillkommer på alla priser och betalas av kunden. Vi skickar normalt alla försändelser som varubrev. Kunden ansvarar för brevförsändelser om inte kunden valt rekommenderat. Vi tillämpar enhetsfrakt 60 kr inkl. moms per försändelse. 
Om kunden väljer rekommenderad försändelse tillkommer postens avgift för detta. 

Vid stora försändelser förbehåller vi oss rätten att ta ut högre avgift än 60 kr. Kunden kommer då kontaktas innan paketet skickas.

Om kunden önskar kan varan hämtas i vår klubblokal i Kalmar för att slippa betala frakt. Om vi skall deltaga i en mässa eller utställning går det även bra att avhämta varan då. Välj då alternativet ”Hämtas” som fraktsätt och meddela hur du vill göra i meddelanderutan. 

Leveranstiden avser arbetsdagar, ej lördag, söndag och övriga helgdagar.


I de fall där endast en del av din beställning finns i vårt lager inväntar vi till alla produkter kan skickas samtidigt, om inget annat anges av dig som kund.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till berörd transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket!

Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du lagt en order och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss (14-30 dagar beroende på om det är brev eller paket), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av produkterna.


REKLAMATION

Vi kontrollerar alltid produkterna så mycket som det är möjligt före leverans. Skulle det vara något fel på din produkt, kontakta oss på sales@kmjk.se inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning så löser vi det.Vid kontakt med oss, uppge alltid ditt ordernummer.


ÅNGERRÄTT & RETUR

Vi godtar returer (öppet köp) inom 14 dagar, dock endast om du först kontaktar oss. Produkten får ej vara använd eller skadad. Produkten ska vara i samma skick som när den lämnade oss annars gäller inte ångerrätten.

Vid nyttjande av ångerrätten står du som kund för returportot, samt ansvaret för att returen kommer tillbaka till oss. Vid saknad av skickad retur får du som kund stå för förlorad produkt (du betalar produktens värde).

Om du har betalt din order innan retur återbetalas pengarna, inklusive eventuell fraktkostnad om hela ordern returneras och byte ej sker.